HET ADRES VOOR HET PERFOREREN VAN PLAATMATERIAAL

Het gat in de markt!

Producten van geperforeerd plaatmateriaal zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. In zowel de industriële omgeving, de openbare ruimte als de huiselijke sfeer wordt geperforeerd materiaal steeds meer gebruikt.mPerfo Tech zet uw ideeën feilloos om in een halffabrikaat plaat of een compleet afgewerkt product. Door uitstekende contacten met toeleveranciers van plaatmateriaal, en de bereidheid om altijd een stap extra te zetten, is Perfo Tech in staat geperforeerd maatwerk te leveren in een groot scala aan materiaalsoorten tegen scherpe prijzen en levertijden.

Op deze site vindt u meer informatie over onze mogelijkheden. Heeft u specifieke vragen? Neemt u dan contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies.

Producten

  • Hekwerken

  • Balkon-en Gevelbeplatingen

  • Roosters

  • Filters en zeven

  • Traptreden

  • Winkelinrichtingen

  • Plafondplaten

Toepassingen

Sterk in maatwerk

Perfo Tech is gespecialiseerd in geperforeerd maatwerk voor een diversiteit aan markten en toepassingen. Zoals balkon- en gevelbeplating, traptreden, roosters, plafondplaten, afscheidingen voor interieurbouwers en halffabrikaten voor filters en zeven t.b.v. de voedingsmiddelenindustrie. Maar ook voor kunststof perforatie maatwerk zoals panelen voor in de reclame-industrie en winkelinrichtingen bent u bij Perfo Tech aan het juiste adres.

Het complete pakket!

Naast het perforeren van de gebruikelijke plaatmaterialen als staal, RVS, sendzimir verzinkt, aluminium en kunststof, schuwen wij het experiment niet en wordt iedere nieuwe vraag als een uitdaging aangepakt. Ons gemotiveerde technische productieteam, met een jarenlange ervaring maakt er een sport van om steeds weer het optimale te presteren. Daarbij beschikken wij over een uitgekiend machinepark en groot gamma clustergereedschappen van de meest voorkomende perforaties. De eventuele nabewerkingen zoals zetwerk, laswerkzaamheden, verzinken of coaten kan Perfo Tech ook voor u verzorgen. Zo bieden wij een compleet pakket aan waardoor we scherpe prijzen en levertijden kunnen hanteren.